Kaprizz.bg
НАШАТА МИСИЯ
От врата до ключ

Каприз дизайн е фирма предлагаща на своите клиенти широка гама продукти създаващи уют и комфорт във Вашия дом. Старта на фирмата започва от далечната 2002 г. През годините сме доказали своя професионализъм, пред своите клиенти в предлагането на разнообразни цветови варианти на паркети, врати и щори, както и в извършването на прецизен и качествен монтаж от нашите специалисти на предлаганите от нас продукти.

В магазини Каприз ще откриете голямо разнообразие от естествен и ламиниран ламинат, блиндирани и интериорни врати и необятна гама от щори, допринасяща за уют и комфорт във Вашия дом. Предлагаме и подходящите за тях аксесоари - подложка за ламинат и паркет, первази и лайсни

Ако Ви предстои ремонт или имате желание да обновите своя дом, не се колебайте да се свържете с нашите висококвалифицирани консултати. От тях ще получите обширна информация за предлаганите продукти и компетентно решение във всяка услуга предлагана от Каприз дизайн. Ще се съобразим с вашите желания, а ние като специалисти в своята област ще ви дадем полезни съвети при избора на паркет, врати и щори.

Нашият стремеж е коректност във взаимоотношенията с клиентите, което ни поставя на челни позиции в предлагането на цялостни интериорни отношения.
Доверете ни се, ние знаем как да го направим!

Екипът на Каприз дизайн

Kaprizz - Естествен и ламиниран паркет, интериорни и блиндирани врати, щори

© Всички права запазени   |   Общи условия   |   Политика на поверителност   |   изработка на уеб сайт www.etrix.bgWebDesignBG

× НАЧАЛОПАРКЕТИВРАТИЩОРИАКСЕСОАРИУСЛУГИЗА НАСКОНТАКТИ