Щори

В магазини Каприз дизайн ще откриете необятна колекция на модели и цветови разновидности на щори. Всеки един от предложените модели ще допринесе за уют и комфорт на всяка стая във Вашия дом.

В зависимост от Вашите нужди предлагаме следните видове щори:

 

 

 

 

Хоризонтални щори

Те са най-често срещания вид. Обединени в две големи групи алуминиеви и дървени, всяка от които се откроява със своите специфични особености. Според начина на монтаж алуминиевите се делят на: * между стъкло; * пред стъкло; * макси стандарт – практичен модел, при който не е необходимо да прибирате щората, за да отворите прозореца. Този модел се отличава по своя универсален дизайн, функционалност и надежност. Широчината на предлаганите ламели е 16 и 25 мм.

Вертикални щори

Модерна алтернатива на завесите са вертикалните щори. Предлагани от алуминиеви и текстилни ленти, в разнообразни цветови варианти, които ще намерят място във Вашия дом. Тяхното задвижване се осъществява посредство релси, на които елегантно се монтират вертикалните ленти от алуминии или плат.

Щори руло и щори Ден и нощ

Функционалноста, засенчеността и разбира се поддръжката играе Важна роля при избора на щори за дома. Доверете се на нашите консултанти, които ще допринесат за избора на модела и цвета от необятната феерия на щори предлагана от Каприз дизайн.

Паркет

Извършваме качествен и прецизен монтаж на всякакви видове паркети - естествен и ламиниран. Дали ще реновираме стария, или ще ви обновим с нов – Вие решавате!

ПОВЕЧЕ
Врати

Специфичен е монтажа вратите. Доверете ни се, а ние ще се погрижим Вашите екстериорни и интериорни врати, да отговарят на очакванията Ви.

ПОВЕЧЕ
Имате нужда от нашите услуги?

Ако Ви предстои ремонт, или обновяване на дома с продуктите, които предлагаме ще се радваме да допринасем за уюта и комфорта във Вашия дом. Не се колебайте да ни потърсите и по трите направления, в които сме се утвърдили: доставка и монтаж на паркет, врати и щори.

Очакваме Ви!

ПОВЕЧЕ
Kaprizz - Естествен и ламиниран паркет, интериорни и блиндирани врати, щори

© Всички права запазени   |   Общи условия   |   Политика на поверителност   |   изработка на уеб сайт www.etrix.bgWebDesignBG

× НАЧАЛОПАРКЕТИВРАТИЩОРИАКСЕСОАРИУСЛУГИЗА НАСКОНТАКТИ