Врати

 

 

Блиндирани врати

Изборът на входна врата играе важна роля отнасяща се до вашата сигурност. Сигурност осигуряваща Ви спокойствие, когато сте долеч от дома. Различни са вариантите на блиндирани врати предлагани от нас. Отличават се не само в цветово отношение, но във функционалностите си. Затова доверете ни се и ние ще ви дадем отлично решение за Вашия дом.

 

Метални врати

Металните врати се делят на два вида според вида на заключване: с една и с две ключалки. В зависимост от мястото, където ще бъде поставена вратата, вие решавате кой вариант да изберете. Разбира се и ние можем да Ви бъдем полезни , като Ви предложим врата отговаряща на Вашите изисквания и разбира се отличаваща се със свойте функционалности.

 

Интериорни врати

Цветовите разновидности на интериорни врати предлагани в Карпиз дизайн ще допринесат за уют и комфорт. След оглед заедно ще изберем най-добрите цветови нюанси отговарящи на интериора във Вашия дом.

Паркет

Извършваме качествен и прецизен монтаж на всякакви видове паркети - естествен и ламиниран. Дали ще реновираме стария, или ще ви обновим с нов – Вие решавате!

ПОВЕЧЕ
Щори

Ако мислите, че монтажа на щори е лесна задача – това не е точно така. Има специфики на работа, които трябва да се спазват. Ние най-добре знаем това!

ПОВЕЧЕ
Имате нужда от нашите услуги?

Ако Ви предстои ремонт, или обновяване на дома с продуктите, които предлагаме ще се радваме да допринасем за уюта и комфорта във Вашия дом. Не се колебайте да ни потърсите и по трите направления, в които сме се утвърдили: доставка и монтаж на паркет, врати и щори.

Очакваме Ви!

ПОВЕЧЕ
Kaprizz - Естествен и ламиниран паркет, интериорни и блиндирани врати, щори

© Всички права запазени   |   Общи условия   |   Политика на поверителност   |   изработка на уеб сайт www.etrix.bgWebDesignBG

× НАЧАЛОПАРКЕТИВРАТИЩОРИАКСЕСОАРИУСЛУГИЗА НАСКОНТАКТИ