Циклене на паркет

Благодарение на разнообразните шарки на дървото, естествения паркет създава уют и комфорт във Вашия дом. Предпочитан е, поради факта, че притежава добри топлоизолационни качества и има дълъг живот. Специалните грижи към него ще допринесат да е в отлично състояние.

Предлагаме на Вашето внимание стъпките, които са необходими да преминете, за да се сдобиете с перфектния естествен паркет:

 

Подмяна и подлепване на увредени участъци

При естественият паркет дебелината на отделните паркетини варира между 16 и 22 милиметра. Старият паркет може да бъде реставриран с лекота. Ще се избавите от досадното скърцане, но трябва да се следват няколко стъпки. Първата е подмяна на старите, захабени и почернели паркетини с нови. Втората стъпка е допълнително подлепване. Ние предлагаме подмяна на паркетини със съответните подходящи за вашия пакет.

 

Фугиране на паркета

Следващият етап обхваща премахването на останалите от грубото циклене драскотини, което се извършва чрез междинно шлайфане. При този процес се вадят чистите стърготини, които ще са необходими при процес фугиране на паркета. Фугирането се извършва със смес приготвена от специална смола и остатъчните стърготини.

 

Подмяна и подлепване на увредени участъци

При естественият паркет дебелината на отделните паркетини варира между 16 и 22 милиметра. Старият паркет може да бъде реставриран с лекота. Ще се избавите от досадното скърцане, но трябва да се следват няколко стъпки. Първата е подмяна на старите, захабени и почернели паркетини с нови. Втората стъпка е допълнително подлепване. Ние предлагаме подмяна на паркетини със съответните подходящи за вашия пакет.

Лакиране или
омасляване

Нанасянето на лакове и масла е последния процес, който ще придаде завършеност и красота на Вашия паркет. Качественото лакиране отнема известно време, но е необходимо да се въоръжите с търпение, за да се радвате на перфектен под дълго време.

Сезонна поддръжка на омаслени подове

Допълнителна услуга, която извършваме в Каприз дизайн е омасляването на паркета. Това става чрез екологично чисти масла Woca. Благодарение на тази процедура се подчертават жилките на дървото, а подовата настилка изглежда естествена.

 

Ламиниран паркет

Той се състои от четири основни слоя, от които се изготвя ламинираното подово покритие. На външен вид прилича на паркет. Характеризира се с носеща основа, върху която се намира декоративният слой с различни цветови нюанси. Защитен е от въздействието на външните условия със защитен слой. Има стабилизиращ слой намиращ се от долу под основата. На обратната страна на дъската дори може да се добави и звукоизолиращ слой. Общата дебелина на дъската е от 6 до 12 мм.

Богата гама

В магазини Каприз дизайн предлагаме на своите клиенти паркети на известни на българския пазар марки като EGGER, Tarkett, Kronotex и други. Стремим се да задоволяваме потребностите на клиентите с богат избор на цветови нюанси, отговарящи дори и на взискателния клиент.

Производители

Утвърдили сме се на българския пазар в доставката и монтажа на паркет. През годините сме изградили отлични взаимоотношения с най-добрите производители на продуктите, които предлагаме като EGGER, Tarkett, Kronotex и други.

Видове паркет

При нас ще откриете богата гама от ламинирани паркети, които ще придадат завършеност и уют на Вашия дом. Нашите консултати ще Ви улеснят максимално в избора на цветови варианти, благодарение на мострените платна, които ще ви предоставят при Вашия избор.

БЕЗПЛАТНО
Взимане на размери

За по-голяма прецизност в работата си, ние от Каприз дизайн разполагаме с мострени платна на паркети, които допринасят за по-правилният избор на десен отговарящ на интериора, цветовете и осветеността в помещението. Снемането на размери се извършва безплатно в района от гр. Плевен до гр. Троян.

ЗАЯВКА ЗА ОГЛЕД
Врати

Специфичен е монтажа вратите. Доверете ни се, а ние ще се погрижим Вашите екстериорни и интериорни врати, да отговарят на очакванията Ви.

ПОВЕЧЕ
Щори

Ако мислите, че монтажа на щори е лесна задача – това не е точно така. Има специфики на работа, които трябва да се спазват. Ние най-добре знаем това!

ПОВЕЧЕ
Имате нужда от нашите услуги?

Ако Ви предстои ремонт, или обновяване на дома с продуктите, които предлагаме ще се радваме да допринасем за уюта и комфорта във Вашия дом. Не се колебайте да ни потърсите и по трите направления, в които сме се утвърдили: доставка и монтаж на паркет, врати и щори.

Очакваме Ви!

ПОВЕЧЕ
Kaprizz - Естествен и ламиниран паркет, интериорни и блиндирани врати, щори

© Всички права запазени   |   Общи условия   |   Политика на поверителност   |   изработка на уеб сайт www.etrix.bgWebDesignBG

× НАЧАЛОПАРКЕТИВРАТИЩОРИАКСЕСОАРИУСЛУГИЗА НАСКОНТАКТИ