Технически характеристики за
интериорни врати Gradde

Интериорните врати са изработени по иновативна технология, позволяваща обличане на крилото изцяло, без видимо прекъсване на покритието. Този метод допринася за много по-голяма устойчивост на износване и повреди, в сравнение със стандартните интериорни врати, особено в ръбовете, където обикновените врати са с уязвим отделен кант.

 

Интериорните врати се отличават със заоблени ръбове, които изглеждат естетически по-добре и са безопасни както за деца, така и за възрастни.

 

 

Крило

Крилото е фалцово с дебелина 40 мм и е изработено от HDF плоскости. Посоката на отваряне може да бъде лява или дясна. Фалцовият ръб е заоблен и ляга върху уплътнителя на касата, което спомага за по-добро сцепление и съответно по-плътно и леко затваряне. Рамката е дървена (усилена) от HDF. Пълнежът е тип „пчелна пита„.

 

 

Стъклото е с дебелина 4 мм, тип Бял мат

 

Graddex Klasse A – Декоративен слой от целулоза и дървесни частици, импрегниран с меламинови смоли и лакове, които придават допълнителна здравина на HDF плоскостите и предпазват от надраскване. Graddex Klasse A++ - Многопластово покритие от вертикално разположени слоеве дървесни частици, импрегнирани със защитен лак, меламинови и синтетични смоли, по иновативна технология – Hartfein, на GRADDE, която гарантира водоустойчивост на изделието и Клас на устойчивост на надраскване А++.

Касата е изработена от HDF с покритие Graddex Klasse A и е с прави первази, които могат да се регулират от едната страна. По този начин обхвата на касата може да се увеличи с до 20 мм. Ако има нужда, обхвата може да се намали с 15-20 мм, чрез изрязване.

 

Предлагани модели брави:

Стандартна
WC
Секретна

 

Пълната окомплектовка на вратата включва:
- каса за зид от 75 до 139 мм (1);
- крило;
- первази за двете страни (1);
- гумено уплътнение;
- насрещник (2);
- стандартна брава с PVC език (3);
- един ключ (4);
- три осови панти (5);

 

 

 

Kaprizz - Естествен и ламиниран паркет, интериорни и блиндирани врати, щори

© Всички права запазени   |   Общи условия   |   Политика на поверителност   |   изработка на уеб сайт www.etrix.bgWebDesignBG

× НАЧАЛОПАРКЕТИВРАТИЩОРИАКСЕСОАРИУСЛУГИЗА НАСКОНТАКТИ